Gratis verzending vanaf €175,-
Uit voorraad leverbaar dus snelle levering
De beste kwaliteit natuurlijke houtolie

Natuursteen
schoonmaken

Houtolie? decokerije maakt nog ambachtelijke houtolie volgens oud recept!

Natuursteen schoonmaken gaat het beste met Lijnoliezeep.

Natuursteen schoonmaken

Natuursteen schoonmaken is makkelijker dan vaak gedacht wordt. Vrijwel alle natuursteen vloeren en vloeren van ouderwetse plavuizen of estriken maakt u het beste schoon met Lijnoliezeep. Zeker als de vloer ook voorzien is van een (lijn-)olie afwerking is onderhouden met Lijnoliezeep een uitstekende keuze. Moderne schoonmaakmiddelen halen bij het schoonmaken steeds een stukje van de oliefilm weg. Lijnoliezeep haalt daarentegen geen laagje olie weg maar voegt juist weer een heel dun laagje olie toe tijdens het schoonmaken. Zo reinigt u de vloer tijdens het schoonmaken zonder dat u de olie-afwerking uit de vloer wast. Natuursteen onderhouden met Lijnoliezeep is beter omdat het langer duurt voor u de complete vloer weer moet behandelen. Dat scheelt niet alleen geld maar natuurlijk ook werk.

Natuursteen schoonmaken. Voor een optimale bescherming van vrijwel alle steensoorten kunt u deze onderhouden met Lijnoliezeep. Vervolgens behandeld u deze met Verrijkte Gekookte Lijnolie. De vloer is dan weer keurig beschermd en krijgt daardoor een mooie volle kleur.

Natuursteen schoonmaken: Tip!

Lijnoliezeep is voor vrijwel alle vloeren geschikt. Desalniettemin adviseren wij zeer sterk om voor het eerste gebruik eerst even een klein proefstukje te doen. Zo kunt u zien of de zeep ook inderdaad wel geschikt is voor uw vloer. Zo voorkomt u mogelijke schade.

Lijnoliezeep wordt gemaakt door natuurlijke lijnolie te verzepen. Aan onze zeep zijn geen parfums of andere onnodige additieven toegevoegd. Het is dus een volledig natuurlijk en puur product dat bijzonder geschikt is voor het onderhouden van natuurstenen oppervlakken. We leveren de zeep niet in vervuilende plastic flessen maar in ambachtelijke mooie, stenen kruikjes. Voor normaal dagelijks onderhoud volstaat een flinke scheut zeep op een emmer water. Ongeveer dezelfde verhouding dus zoals u die normaal ook zou gebruiken met moderne schoonmaakmiddelen. Oppervlakken die sterker vervuild zijn vragen een sterkere oplossing. Voeg daar dus wat meer zeep aan toe. Zeer sterk vervuilde oppervlakken kunt u beter met onverdunde zeep behandelen om het oppervlak zo grondig mogelijk te reinigen. Daarna uiteraard goed na-wassen met schoon water en laten drogen alvorens het oppervlak verder te behandelen.

Natuursteen schoonmaken en vervolgens behandelen.

Als de natuursteenvloer lange tijd niet onderhouden is geweest of wellicht nieuw is dient deze behandeld te worden om vlekken te voorkomen. Dat behandelen kunt u het beste doen met Verrijkte Gekookte Lijnolie. Dat product is ook uitstekend geschikt voor het behandelen en beschermen van ouderwetse plavuizen, estriken en dergelijke.

Bestel direct:

de benodigde materialen

Verrijkte Gekookte Lijnolie 1 liter

Verrijkte Gekookte Lijnolie

 34,95
Lijnoliezeep

Lijnoliezeep

 13,95
Emmer met deCokerije logo

deCokerije Emmer

 6,95
Cocosborstel

Cocosborstel

 2,45

Meebestellen:

Stoplossbags om overschot olie in goede conditie te houden

Stoplossbags Startset

Startset Stoplossbags

 27,95
Stoplossbags losse zak

Losse Stoplossbag zak

Vanaf  4,95
Stoplossbags vulset

Slangensetje voor StopLossbag

 1,50
Stoplossbag vulhulp

MDF Vulhulp voor Stoplossbag

 2,44

Selecteer een Afleverpunt