In de houtolie video’s op deze pagina leggen we u de belangrijkste zaken ten aanzien van het behandelen van hout uit. Mocht u na het bekijken van deze houtolie video’s toch nog vragen hebben neem dan gerust even contact met ons op.

In de video’s vraag ik u om een reactie achter te laten. Dat lukt niet op onze website maar alleen via Youtube. Klik op deze link om daar heen te springen en scroll naar beneden om uw reactie achter te laten of laat ons via het contactformulier weten wat u vindt.

Naast de onderstaande filmpjes vindt u nog heel veel meer informatie in onze Blogs die u via deze link kunt vinden. We nemen in onze blogs steeds een onderwerp onder de loep dat te maken heeft met hout, het onderhoud ervan, de bescherming of een van de vel toepassingen. Steeds een kort verhaaltje waarin u ook heel veel informatie aantreft over dat specifieke onderwerp zónder dat we verzanden in moeilijk taalgebruik of ander vakjargon. We schrijven af en toe een nieuwe blog dus heeft u interesse om op de hoogte gehouden te worden stuur ons dan even een berichtje via de contactpagina zodat we u op onze mailinglijst kunnen noteren. U ontvangt dan automatisch een kort berichtje als er een nieuwe blog gepubliceerd is.