Gratis verzending vanaf €175,-
Uit voorraad leverbaar dus snelle levering
De beste kwaliteit natuurlijke houtolie

Zó bijzonder
is deCokerije

Assortiment

Een wereld van verschil

Wat maakt deCokerije anders dan de rest van de wereld?

Wie even op internet zoekt zal een groot aantal producten vinden die allemaal min of meer hetzelfde lijken te doen. Als u echter iets verder kijkt, zult u zien dat onze producten toch nét even anders zijn. Op deze pagina zetten we de verschillen graag voor u op een rijtje.

Omdat wij geen onderzoeksbureau zijn en het bovendien niet netjes vinden om andere producten af te kraken vindt u hier geen vergelijkingen tussen de producten van deCokerije en die van een specifiek ander merk. Wat u hier wél vindt zijn de globale verschillen op basis waarvan u zelf uw conclusies kunt trekken.

Uitsluitend natuurlijke ingrediënten uit duurzame bronnen

Er beginnen steeds meer producten op de markt te komen die vermelden gebaseerd te zijn op natuurlijke ingrediënten. Uiteraard een goede ontwikkeling. Een groot deel van die producten blijkt bij nader onderzoek echter wel “gebaseerd” te zijn op natuurlijke grondstoffen maar slechts tot het niveau van de gemiddelde aardbeienyoghurt. Aardbeienyoghurt is weliswaar gebaseerd op aardbeien maar bevat onder aan de streep toch vooral yoghurt… De producten van deCokerije zijn niet slechts “gebaseerd” op natuurlijke grondstoffen maar bestaan uitsluitend uit volledig natuurlijke ingrediënten.

Géén of uitermate weinig oplosmiddelen

Veel olieproducten op de markt bevatten 70% of soms zelfs wel 90% oplosmiddel… De meeste van onze producten zijn zo geproduceerd dat ze helemaal geen oplosmiddel nodig hebben. Die zijn dan ook volledig oplosmiddelvrij.

  • Dat is fijn voor ú omdat er dus ook geen oplosmiddelen hoeven te verdampen en u daardoor niet in vervelende damp hoeft te werken.
  • Dat is fijn voor uw portemonnee omdat u bij ons ook daadwerkelijk een liter olie krijgt als u een liter olie koopt in plaats van een blik met 700 ml oplosmiddel en slechts 300 ml olie.  Daardoor heeft u dus uiteindelijk minder product nodig voor hetzelfde oppervlak.
  • Dat is fijn voor u omdat u door het grote percentage olie minder lagen aan hoeft te brengen voor dezelfde bescherming waardoor u dus ook minder werk heeft.
  • Dat is fijn voor óns omdat we op die manier kwalitatief hoogwaardige producten maken waar we trots op zijn.

Eenvoudig aan te brengen

Hoe meer stappen er doorlopen moeten worden, hoe meer dingen er ergens in een traject verkeerd kunnen gaan. Reden dus dat we onze producten zo hebben gemaakt dat deze zo eenvoudig mogelijk aangebracht kunnen worden. “Weinig stappen, weinig problemen” dus…

No-nonsense

U wilt natuurlijk een zo goed mogelijk resultaat bereiken met de producten die u aanschaft. Daarin bent u niet de enige want ook wij willen graag dat ú het beste resultaat bereikt. Op die manier hebben wij namelijk samen eer van ons werk en als u tevreden bent over onze producten mogen we u misschien in de toekomst nog weleens vaker van dienst zijn.

Om er dus voor te zorgen dat u het maximale uit onze producten kunt halen hebben we geen onbegrijpelijke technische verhandelingen op papier gezet maar treft u bij ieder product een eenvoudige handleiding aan zónder flauwekul en technische blabla maar mét overzichtelijke informatie waar u daadwerkelijk iets aan heeft. Natuurlijk leest u onder het genot van een kopje koffie de documentatie van het betreffende product eerst even rustig door voor u er mee aan de slag gaat en houdt u zich volledig aan de geadviseerde werkwijze zodat het resultaat inderdaad naar wens gaat worden. Toch?

Direct contact

Heeft u als particulier of als kleine professional weleens geprobeerd om contact te leggen met een gemiddelde verf-multinational om advies te krijgen over welk product u het beste toe kunt passen op het Mahoniehouten kastje van uw dochter? Ook als u dit nog niet heeft gedaan kunt u zich waarschijnlijk wel voorstellen hoe een dergelijk traject in zijn werk gaat. Bij deCokerije zijn de lijnen kort en eenvoudig. Heeft u vragen over uw toepassing dan neemt u heel eenvoudig contact met ons op en krijgt u normaliter binnen één werkdag (maar vaak nog veel sneller) een serieuze reactie van ons. Geen lange lijnen en veel schakels dus maar gewoon eenvoudig, duidelijk en snel antwoord van iemand met verstand van zaken zodat u verder kunt met uw project.

Nóg meer weten

Als u deze website heeft doorgenomen weet u al heel veel maar er is natuurlijk nóg veel meer te vertellen over natuurlijke olie en het afwerken van hout. Daarom organiseren we af en toe zogenaamde “oliedagen”. Dat zijn bijeenkomsten waarin we u een hele middag of avond onderdompelen in allerlei aspecten van het afwerken van hout en alles wat daarmee te maken heeft. Op de Oliedagen-pagina treft u de actuele planning aan en kunt u zich aanmelden om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden over nieuwe datums.

Selecteer een Afleverpunt