Gratis verzending vanaf €175,-
Uit voorraad leverbaar dus snelle levering
De beste kwaliteit natuurlijke houtolie

deCokerije
Dealer Spelregels

Welkom en leuk dat je interesse hebt om ook dealer van onze producten te worden!

Uiteraard vinden we het erg leuk als we eerst even bij een kopje koffie of thee kennis kunnen maken zodat we van elkaar weten wie we zijn en wat we doen maar om je alvast een indruk te geven tref je op deze pagina de “spelregels” aan waar we voor onze dealers mee werken. Lees onderstaande dus even rustig door en laat het  weten als er iets niet duidelijk is, als je vragen hebt of natuurlijk als we je mogen verwelkomen.

Uiteraard moet alles groeien en is alle begin moeilijk. Daarom beginnen we normaliter maar gewoon en hanteren we het eerste jaar helemaal geen spelregels. We leveren gewoon wat er nodig is zodat je kunt kijken wat er in jouw bedrijf wel en niet loopt en je overal ervaring mee op kunt doen. Na het eerste jaar hebben we allebei een indruk van hoe het gaat en vinden we het prettig als we de volgende werkwijze kunnen hanteren. Ook dan blijven we natuurlijk flexibel en doen we niet moeilijk maar wij werken dan bij voorkeur als volgt:

  • Afname gaat (na het eerste jaar dus) bij voorkeur per volle doos (per soort olie) waarbij de volgende verpakkingen leverbaar zijn:

Inhoud

 Verpakt per

 Blikken van 500 ml

 14 stuks

 Blikken van 1 liter

 12 stuks

 Jerrycans van 3, 5 of 20 liter en overige producten

 1 stuk

 

  • Dealers ontvangen een vaste korting van 30% op onze verkoopprijzen. Bij grotere afnames (meer dan € 10.000,= per jaar) kunnen we daar van afwijken. Het product Dubbel Gekookte Lijnolie is een uitzondering. De markt voor dat product is dermate verprutst dat we dat product, alleen nog maar als reclame, bijna tegen kostprijs aanbieden. Op de Dubbel Gekookte Lijnolie kunnen we om die reden dan ook helaas geen korting verlenen. Op alle andere producten zoals gezegd 30%.
  • We verwachten van dealers een minimum afname van ongeveer € 1.000,= per jaar.
  • Er kan op rekening geleverd worden op voorwaarde dat facturen steeds binnen 14 dagen betaald worden.
  • Als je daar prijs op stelt vermelden we je gegevens ook op de dealer-pagina .
  • Als je daar prijs op stelt vermelden we je activiteiten en het feit dat je dealer geworden bent ook in de volgende nieuwsbrief.
  • Als er nieuws te melden is houden we je daarvan uiteraard op de hoogte middels mails en/of via dealerdagen.
  • Desgewenst kunnen we onze standaard folders met je eigen gegevens laten drukken.
  • Voor iedere bestelling berekenen we de standaard verzendkosten.
  • Als we je op enigerlei wijze kunnen ondersteunen bij het promoten van onze producten dan horen we dat natuurlijk ook graag; alle ideeën zijn welkom! Wat je bijvoorbeeld eens kunt overwegen is om een oliedag op jouw locatie te organiseren. Wij komen dan jouw kant op en informeren jou en je relaties een hele middag heel uitgebreid over het afwerken van hout en alles wat daarmee te maken heeft. Als jij voor minimaal 25 mensen en de koffie / thee zorgt dan doen wij de rest en heeft iedereen gegarandeerd een leuke en leerzame middag.

Als je met onze producten aan de slag wilt dan nodigen we je in ieder geval zelf graag uit om deel te nemen aan een volgende oliedag. Je weet na het volgen van zo’n bijeenkomst hoe en waarom je de verschillende producten moet gebruiken, waar mensen in de praktijk tegen aan lopen en hoe je problemen voorkomt en oplost.

Kun je met bovenstaande uit de voeten of heb je toch nog vragen? Neem dan even contact op zodat we voor je aan de slag kunnen, van harte welkom!

Selecteer een Afleverpunt