Houtworm bestrijden

Met dit product kunt u Houtworm bestrijden op natuurlijke wijzeHoutworm bestrijden was altijd een vervelende klus omdat er met chemicaliën gewerkt werd waarvan we maar moesten hopen dat die niet schadelijk waren voor onszelf. In het verleden werden hiervoor onder andere stoffen als DDT, PCP en Lindaan gebruikt. Stoffen die inmiddels verboden zin omdat we nu weten dat ze ernstig kankerverwekkend zijn. De meeste producten die nu op de markt zijn werken met Permethrin. Deze stof werd in het verleden vooral toegepast als gewasbeschermingsmiddel maar is daarvoor inmiddels ook reeds verboden. In sprays en vloeistoffen zoals houtwormbestrijdingsmiddelen is het nog wel toegestaan. De stof tast het zenuwstelsel van insecten aan waardoor ze overlijden.

Van nu af aan is houtworm bestrijden echter volledig natuurlijk mogelijk, dus zonder enge chemische stoffen maar door alleen gebruik te maken van de producten die moeder natuur ons geeft.

houtworm
!

Houtworm bestrijden, 1 liter

Leinos
4250100421410

Houtwormvrij behandeld kaal hout en voorkomt en bestrijd houtworm op een natuurvriendelijke wijze. Dit product bevat geen gifstoffen maar dankt zijn werking aan het feit dat houtaantasters na behandeling het hout als niet eetbaar zien.

 

Beschermfolie extra dik 4 x 4 meter

Deze beschermfolie wordt ook wel afdekfolie of vloerfolie genoemd. Het is in tegenstelling tot veel verkochte folies lekker dik en stevig. Perfect geschikt dus om zaken af te dekken die niet vies mogen worden tijdens de werkzaamheden zonder dat de folie scheurt. De folie is 4 x 4 meter groot en een pak weegt ruim 500 gram.

Afplaktape 18 mm EXTRA STERK

Afplaktape

Deze extra sterke afplaktape heeft een breedte van 18 mm en zit op een rol van 50 meter. De afplaktape is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kan ook op ietwat ruwere ondergronden gebruikt worden.

De tape heeft een hoge kleefkracht en kan binnen 3 dagen zonder het achterlaten van lijmresten verwijderd worden.

Deze tape is tijdelijk in de aanbieding en kost nu geen € 6,95 maar slechts € 4,75 per rol

Veiligheidsbril

Veiligheidsbril
Bolle veiligheidsbril

Bolle werkbril van kunststof.

 

Verfbakje met beugel en roller

Verfbakje met beugel en roller. Geschikt voor het verwerken van al onze oliesoorten en Nanopantser.

De waardering van www.hout-olie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 452 reviews.