Buitenbeits

Wij leveren de volledig natuurlijke beits van het gerenommeerde merk Leinos natuurverven. Deze beits is net als alle andere Leinos producten gemaakt uit louter natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor mens en milieu.

Rambo beits? Wij leveren geen Rambo beits maar Leinos. Net als Rambo beits is de Leinos buitenbeits donkerbruin van kleur en geschikt voor tuin-meubelen, tuinhuizen, schuttingen, vlonders, pergola's en dergelijke. De buitenbeits sluit het hout niet af maar laat het ademen en is eenvoudig aan te brengen. Deze buitenbeits is duurzaam elastisch en is verpakt in blikken van 2,5 liter wat gemiddeld voldoende is om circa 35 vierkante meter met 1 laag te behandelen. Leinos buitenbeits is geschikt voor het behandelen van alle houtsoorten en heeft een droogtijd van circa 16 tot 24 uur.

 

Deze buitenbeits wordt gemaakt uit een blend van Tungolie en andere oliën en wordt vervolgens aangevuld met donkerbruine pigmenten waardoor een hoogwaardige buitenbeits ontstaat. Door de in dit product aanwezige olie wordt het hout van binnenuit beschermd tegen vocht, vuil en de inwerking van zonlicht. Door de in het product opgenomen bruine pigmenten ontstaat een iets dikkere toplaag en wordt het zonlicht door die pigmenten verstrooid. Gevolg daarvan is dat het oppervlak beter bestand is tegen uv-straling dan bij pure olieproducten het geval is.

 

Het verschil tussen oliën, beitsen en lakken is de plaats waar de bescherming zich bevindt. Olie zit voornamelijk in het hout, lakken liggen voornamelijk op het hout en een goede kwaliteit buitenbeits zoals deze zit daar tussen in en zit dus deels in het hout en deels er bovenop. Gevolg daarvan is dat buitenbeits ook qua levensduur en beschermende waarde tussen olie en lak in ligt. Buitenbeits gaat dus langer mee dan olie maar minder lang dan een goede lak. Daar staat tegenover dat het aanbrengen en onderhouden meer werk is dan bij olie maar minder werk is dan bij lak het geval zou zijn.

 

De intensiteit van de kleur wordt bepaald door het aantal lagen dat wordt aangebracht, hoe meer lagen worden aangebracht, hoe donkerder het resultaat zal worden.

 

Zo nodig verdunnen, gereedschap schoonmaken en vlekken verwijderen met Leinos verdunner.

 

Voor gebruik het blik eerst goed omroeren en dun werken voor het beste resultaat. Bij te dikke lagen kan het oppervlak gaan "schroeien" (rimpelen).

Dit is één van de producten van de Duitse firma Leinos die hoogwaardige houtbeschermingsmiddelen uit natuurlijke ingrediënten maakt. Deze buitenbeits bevat onder andere Tungolie.

!

Buitenbeits, 2,5 liter

Leinos
4250100424664

Leinos buitenbeits, blik van 2,5 liter

Ademende, donkerbruine buiten beits uit natuurlijke ingredienten.

Wij zijn onlangs importeur van de hoogwaardige producten van Leinos natuurverven in Nederland geworden.

Daarom nu ter kennismaking een blik van 

2,5 liter donkerbruine buitenbeits

van € 24,50 voor slechts € 17,50! Deze blikken zijn dus niet beschadigd maar alleen ter introductie in de aanbieding.

Verdunner, 1 liter van Leinos

Leinos
4250100421571
Verdunner voor alle Leinos olieproducten. Klik hier voor de detail-pagina van dit product.

Bestel ook direct de volgende materialen mee:

Beschermfolie extra dik 4 x 4 meter

Deze beschermfolie wordt ook wel afdekfolie of vloerfolie genoemd. Het is in tegenstelling tot veel verkochte folies lekker dik en stevig. Perfect geschikt dus om zaken af te dekken die niet vies mogen worden tijdens de werkzaamheden zonder dat de folie scheurt. De folie is 4 x 4 meter groot en een pak weegt ruim 500 gram.

Kwast Houten Blokwitter

deCokerije
8719189250442

Onze ambachtelijke producten worden het prettigst verwerkt met een kwast van ouderwetse kwaliteit. De kwaliteit van de haren van deze blokkwast zorgt voor een goede opname van de olie waardoor hiermee zeer snel grotere oppervlakken kunnen worden behandeld.

Kwast, plat dubbeldik 2,5 of 3 inch (63 of 76 mm breed)

Onze producten worden het prettigst verwerkt met een patentpuntkwast of platte kwast van ouderwetse kwaliteit. Ook deze kwasten zijn gemaakt van Chinees varkenshaar om een uitstekende opname en een mooie vloeiing te combineren.

Behalve voor onze producten zijn deze kwasten ook bijzonder prettig voor het verwerken van beitsen en vernissen.

Rambo beits