Aanbiedingen

Ook bij ons gaat er helaas heel af en toe weleens iets mis waardoor blikken gedeukt raken of we om een andere reden vinden dat een blik niet aan onze standaard voldoet. We bieden u die blikken dan ook graag tegen gereduceerd tarief aan. De op deze pagina aangeboden blikken kunnen om allerlei redenen niet 100% zijn zoals gedeukt, geen of een beschadigd etiket en dergelijke. De inhoud is natuurlijk wel steeds goed en te gebruiken, het probleem zit alleen in de verpakking.

 

Voor alle producten geldt op = op.

!

Terpentijnolie beschadigd 1 liter

Deze blikken zijn ergens in het traject beschadigd of de etiketten missen. Met de inhoud is uiteraard niets mis, alleen de verpakking is dus niet helemaal netjes.

Verbeterde houtolie, 5 liter. Laatste uit het vat

Deze 5 liter-jerrycan Verbeterde houtolie is als laatste uit het vat gekomen toen we onze blikken en jerrycans vulden. Daardoor kan er wat meer droogsel en zaksel in zitten dan normaal. Afgezien daarvan is de olie uiteraard exact gelijk aan onze standaard kwaliteit.

Het "kontje" uit het vat nu dus van € 112,50 voor slechts € 89,95,

Er is slechts 1 jerrycan beschikbaar dus op = op

3 liter bewaarzak

NIEUW!

Deze bewaarzak doet hetzelfde als de Stoplossbags maar heeft een inhoud van maar liefst 3 liter en een prettig grote opening waardoor geen vulset nodig is. U kunt deze bewaarzakken eenvoudig vullen met behulp van een trechter. De losse toebehoren voor de stoplossbags passen NIET op deze 3-liter zakken maar die heeft u dan ook niet nodig.

 

Nu ter introductie van € 7,25 voor slechts € 5,75!

Kleurolie, 500 ml

Kleurolie kan aan al onze producten worden toegevoegd om de olie op kleur te brengen zodat bijvoorbeeld Whitewash-effecten en rode olie voor Bankirai kunnen worden gemaakt. De kleurolie is leverbaar in verschillende kleuren die ook onderling gemengd kunnen worden.

Het effect dat bereikt wordt hangt af van de hoeveelheid kleurolie en met name door het absorberend vermogen van de houtsoort en de zaagwijze van de specifieke stukken / planken. Het maken van proefstukjes voordat u op uw serieuze project aan de slag gaat is dan ook zeer sterk aan te raden.

De hier aangeboden blikken zijn niet voorzien van etiketten maar met de inhoud is uiteraard niets mis.

Buitenbeits / Zaunlasur

Leinos buitenbeits, blik van 2,5 liter

Ademende, donkerbruine buitenbeits uit natuurlijke ingredienten.

Wij zijn onlangs importeur van de hoogwaardige producten van Leinos natuurverven in Nederland geworden.

Daarom nu ter kennismaking een blik van 

2,5 liter donkerbruine buitenbeits

van € 24,50 voor slechts € 15,95! Deze blikken zijn dus niet beschadigd maar alleen ter introductie in de aanbieding.

Hardolie op kleur

Hardolie op kleur voor binnen. Kies hiernaast uw kleur.

Leeg flesje 250 ml met fliptop-dop

Leeg plastic flesje met fliptop dopje

Verstuiver, 1 liter

Deze verstuivers hebben een inhoud van 1 liter