Verschillen?

Wat maakt onze producten bijzonder?

Wie even zoekt zal een groot aantal producten vinden die allemaal min of meer hetzelfde lijken te doen. Als u echter iets verder kijkt zult u zien dat onze producten toch nét even anders zijn en op deze pagina zetten we de verschillen graag nog even voor u op een rijtje. Omdat wij geen onderzoeksbureau zijn en het bovendien niet netjes vinden om andere producten af te kraken vindt u hier geen vergelijkingen tussen onze producten en die van een specifiek ander merk. Wat u hier wel vindt zijn de globale verschillen op basis waarvan u zelf uw conclusies kunt trekken.

 

Uitsluitend natuurlijke ingrediënten uit duurzame bronnen

Er beginnen steeds meer producten op de markt te komen die vermelden gebaseerd te zijn op natuurlijke ingrediënten. Een groot deel van die producten blijkt bij nader onderzoek inderdaad wel gebaseerd te zijn op die natuurlijke grondstoffen maar slechts tot het niveau van de gemiddelde aardbeienyoghurt die eveneens is gebaseerd op aardbeien maar die toch met name andere ingrediënten bevat. Onze producten zijn dan ook niet slechts gebaseerd op natuurlijke grondstoffen; de oliën en wassen in onze producten zijn volledig natuurlijk. 

 

Géén of uitermate weinig oplosmiddelen

Onze producten zijn zo geproduceerd dat het bijna niet nodig is om oplosmiddelen toe te voegen.

  • Dat is fijn voor ú omdat er dus ook geen oplosmiddelen hoeven te verdampen en u daardoor niet in vervelende damp hoeft te werken.
  • Dat is fijn voor uw portemonnee omdat u bij ons ook daadwerkelijk een liter olie krijgt als u een liter olie koopt in plaats van een halve liter olie en een halve liter oplosmiddel. Daardoor heeft u dus uiteindelijk minder product nodig voor hetzelfde oppervlak.
  • Dat is fijn voor u omdat u door het grote percentage olie minder lagen aan hoeft te brengen voor dezelfde bescherming.
  • Dat is fijn voor óns omdat we op die manier kwalitatief hoogwaardige producten maken waar we trots op zijn.

 

Eenvoudig aan te brengen

Hoe meer stappen er doorlopen moeten worden, hoe meer dingen er ergens in een traject verkeerd kunnen gaan. Reden dus dat we onze producten zo hebben gemaakt dat deze zo eenvoudig mogelijk aangebracht kunnen worden. "Weinig stappen, weinig problemen" dus...

 

No-nonsense documentatie

U wilt natuurlijk een zo goed mogelijk resultaat bereiken met de producten die u aanschaft. Daarin bent u niet de enige want ook wij willen graag dat ú het beste resultaat bereikt. Op die manier hebben wij namelijk samen eer van ons werk en als u tevreden bent over onze producten mogen we u misschien in de toekomst nog weleens vaker van dienst zijn. Om er dus voor te zorgen dat u het maximale uit onze producten kunt halen hebben we geen onbegrijpelijke technische verhandelingen op papier gezet maar treft u bij ieder product een eenvoudige handleiding aan zónder flauwekul en technische blabla maar mét overzichtelijke tabellen en informatie waar u iets aan heeft. Natuurlijk leest u onder het genot van een kopje koffie de documentatie van het betreffende product eerst even rustig door voor u er mee aan de slag gaat en houdt u zich volledig aan de geadviseerde werkwijze zodat het resultaat inderdaad naar wens gaat worden. Toch?

 

Direct contact

Heeft u als particulier of als kleine professional weleens geprobeerd om contact te leggen met een specialist van een gemiddelde verf-multinational om advies te krijgen over welk product u het beste toe kunt passen op het Mahoniehouten kastje van uw dochter? Ook als u dit nog niet heeft gedaan kunt u zich waarschijnlijk wel voorstellen hoe een dergelijk traject in zijn werk gaat. Bij deCokerije daarentegen zijn de lijnen kort en eenvoudig. Heeft u vragen over uw toepassing dan stelt u die eenvoudig per e-mail en krijgt u binnen één werkdag (maar meestal nog sneller) een serieuze reactie van Restauratiebedrijf Van Zaltbommel. Is uw vraag zo specifiek dat zelfs daar het antwoord niet bekend is dan laten we u dat uiteraard weten en spelen we uw vraag direct door naar de specialisten van de fabriek waar we onze producten laten maken. Geen lange lijnen en veel schakels dus: gewoon eenvoudig, duidelijk en snel antwoord zodat u weer verder kunt met uw project.