Contact

www.hout-olie.nl is een website van Restauratiebedrijf Van Zaltbommel. Onze contact-gegevens vindt u hiernaast in de rechter kolom. Lees ook de toelichting hieronder even om misverstanden te voorkomen.

   

Contact

Doordat wij een klein en druk bezet bedrijf zijn werken wij UITSLUITEND OP AFSPRAAK. Heeft u een inhoudelijke vraag over onze producten of wilt u advies voor uw project dan bent u uiteraard meer dan van harte welkom maar verzoeken we u vriendelijk even contact op te nemen door een mailtje te sturen naar info@hout-olie.nl. Telefoontjes verstoren namelijk vaak onze werkzaamheden en kosten ons bovendien meer tijd dan het beantwoorden van mails omdat we mails tussen de bedrijven door kunnen beantwoorden en we u daarin ook eenvoudig naar de juiste informatiepagina's van onze website kunnen verwijzen. Zo krijgt u dus per mail een beter en sneller antwoord en het kost dat ons minder tijd: win-win dus.

Levertijd

Al onze producten zijn normaal gesproken gewoon op voorraad zodat uw bestelling direct na ontvangst van de bestelling en betaling in behandeling genomen zal worden. Hieronder kunt u lezen wanneer uw bestelling normaliter wordt verwerkt en geleverd.

 U besteld

We versturen uw bestelling 

Er wordt geleverd 

 Voor dinsdagmorgen 07:00 uur

dinsdag 

woensdag 

 Voor woensdag morgen 07:00 uur

 woensdag

 donderdag

 Voor donderdagmorgen 07:00 uur

 donderdag

 vrijdag

 Voor vrijdagmorgen 07:00 uur

 vrijdag

 maandag

 

We doen ons best om bovenstaand schema aan te houden maar het komt voor dat er aan onze zijde of die van de koeriersdienst meer tijd nodig is. Uiteraard houden we u steeds per e-mail op de hoogte van het verloop van uw bestelling.